Hei alle sammen!
Starter dagen med å poste en ny oppskrift! Dagens oppskrift er en enkel og god frittata som passer like godt til både frokost, lunch og middag! Dette er en oppskrift som jeg lagde for mange år siden, og den er like populær her i huset idag som den var første gangen jeg lagde den. Tenk at noe så enkelt kan være så god. det forundrer meg noen ganger men jeg er like glad i lage ting som tar kort tid som ting som tar lang tid. HEr er hvertfall dagens oppskrift!
Ingredientser:
Oliven olje
Mel
8 Egg
1,5 del Hel melk
Salt
Pepper
Revet parmasan
1 Pakke kokt skinke
Revet ost
Hvordan lage Henriette’s ost og skinke Fritata:
- Forvarm ovnen til 225 grader. Hell litt oliven olje i en paiform, dryss litt mel over og forsiktig fordel det utover ved å dunke forsiktig på paiformen rundt hele.
- Ha eggene, melken, parmesanen, salt og pepper i en bolle. Visp det forsiktig sammen.
- Hell egge blandingen i paiformen, klipp opp skinken i terninger og strø de over eggeblandingen. Strø litt revert ost over på toppen og sett frittataen inn i ovnen i 30 minutter. La den hvile 5-10 minutter før servering. Server gjerne med litt salat og brød ved siden av.
Håper denne retten faller like godt i smak hos dere som den har gjort her i huset. Håper dere får en kjempe fin Tirsdag!