Mitt nye kapittel!

Hei alle sammen! 

Jeg heter Henriette, jeg er en jente på 31 år som er fra Oslo men bor i Fredrikstad. Jeg elsker sminke, mote, matlaging, hage og interør. Jeg er pelsbarn mamma til en labrador og en golden retriver som jeg elsker høyere enn livet. Jeg er elsker livet og lever det til det fulleste og prøver alltid å gjøre det beste ut av hver eneste dag. Jeg har drevet med blogging siden 2014 på Engelsk. Jeg startet denne bloggen fordi jeg ville fokusere på å bygge opp en blogg på Norsk da det er noe jeg har savnet de siste årene. Det å kunne blogge på Norsk har vært en drøm lenge. 

Jeg har også en sjelden primær immunsvikt sykdom som også preger store deler av hverdagen min. Jeg er veldig kreativ og elsker å skape nytt innhold, nye matretter, skrive, og bruke kreativiteten min så mye jeg kan. 

Jeg elsker å skrive og jeg jobbet med å skrive med aller første krim roman, og jeg vill også ta dere med inn i den delen av livet mitt, litt hvordan det er å skrive bok og hvordan livet mitt er på godt og vondt. Jeg gleder meg til å dele livet mitt med dere, oppturer og nedturer, sminke, mote, bok skriving og så mye, mye mere.

En gang i månden kommer jeg til å poste måndens favoritter, som kan være allt fra sminke, favoritt hudprodukter, klær, sko, bøker osv. Jeg kommer også til å poste et innlegg hver dag og ta dere med inn i mitt liv. Jeg gleder meg masse til fortsettelsen av dette nye kapittelet i livet mitt og til å ta dere med på reisen min videre. 

Håper dere alle sammen har en kjempe fin dag og at dere stikker innom i morgen for et nytt innlegg!